Корал-сервиз ЕООД
Вашия професионален гид в света на автомобилните газови системи.
Фирмата произвежда и разпространява на пазара газов инжекцион CSI, както и други продукти свързани с подобряване работата на автомобили работещи с алтернативно гориво.
CSI
Автомобилен газов инжекцион последователен
Микропроцесорен измерител на времето на впръскване

Последователен газов инжекцион CSI.
Това е система от най-ново поколение газови микропорцесорни системи за газообразен пропан-бутан(метан) и е възможно монтирането и при двигатели с контролирано впръскване на горивото с или без ламбда-сонда и катализатор. Това всъщност е система за фазово последователно впръскване  на необходимото количество газ във всеки цилиндър на двигателя. То се впръсква в колектора посредством инжектори и е синхронизирано с фазата на всмукване на всеки цилиндър на двигателя. Натрупването на газ в колекторите е невъзможно.

Инсталирането на тази система не е свързано с промяна на работата и инсталацията на автомобила. При монтажа й не се нарушава нито една верига от системите за определяне на правилната работа на двигателя (датчици за температура, ламбда сонда, МАР сензор и др.) CSI използува вече готов сигнал, генериран от автомобилния ECU и формира количеството газ, необходимо за оптималната работа на двигателя в зависимост от параметрите на изпарената газ.

Използуването на специално микропроцесорно управление на инжекторите за газ позволява много прецизно дозиране на газта,  като резултат на това е намаления разход  и динамика, много близка до тази на бензин. Системата е изработена по съвременна SMD технология на базата на RISС процесор.

Тестовете, направени в лаборатория и на път показват много малка разлика в динамичните параметри на автомобила при работа на бензин и газ.

Особенности на системата:
Това е една високоефективна и изключително лесна за монтаж система, подходяща за съвременни автомобили със сложна и сензитивна електроника

За настройка на тази система е необходимо единствено първоначално да се регулира в малки граници изпарителя, като при това не е наложително използуване на допълнителна компютърна техника за настройка.
Тя е съвместима с оригиналния компютър на повечето автомобили - работи точно като бензиновия инжекцион и изпарената газ се впръсква в същия момент, в който се впръсква бензин.
Системата не се нуждае от никакви емулатори!
Може да бъде монтирана на бензинови автомобили
- без О2 датчик (Ламбда сонда)
- с О2 датчик (Ламбда сонда) с или без катализатор
- с повече от един О2 датчик или без катализатор
- с OBD , ОBDII или с друга система за контрол и диагностика на автомобила с 2,3,4,5,6,8 и 12 цилиндъра с или без турбо, както и на моноинжекциони.

CSI е специално разработена и оптимизирана за работа с масово разпространените инжектори 3 ОНм / VALTEK, Rail .../ , които благодарение на специално управление се отварят изключително бързо и поради това се получава повишена точност на дозировката та газ, в резултат на което икономичността е с около 5-8% по-добра в сравнение с аналогични газови инжекционни системи

 

Не може да бъде монтирана на карбураторни автомобили и такива с механична инжекционна система.

Възможност за повишаване на мощността на автомобила при работа на газ (спортен режим  - само за газ)
Няма възможност за гърмеж във всмукателните колектори
Реалния разход на газ в литри е с 0,5 до 2 литра над разхода на бензин ( зависи от мощността на автомобила и разхода му на бензин).
Автоматично преминаване от бензин на газ

Цената започва от 800 лв. за 4 цилиндров автомобил и е в зависимост от автомобила и изискванията на клиента и включва

Микрокомпютърно управление с кабели за монтаж, бутон за управление, диагностика и нивомер за количеството газ в бутилката, датчик за налягане и температура на газта.
Инжекторна рейка VALTEK - италия
Редуктор Tomasetto - Италия - с вграден защитен клапан и филтър
Евросонда с нивомер и предпазен клапан
Бутилка 20-40 литра

Монтаж , настройка и гаранция 5 години за компютъра и 12 месеца, или 30 000 км за останалото оборудване.

При желание има възможност за допълнително монтиране на
  • Зарядно за газ до капачката на бензиновия резервоар
  • Бутилка с по-голям обем, или с различна форма
  • Инжекторни рейки за боксер двигатели,
както и други специхични услуги и детайли срещу допълнително заплащане
 
Copyright © Coral Service 2013. All rights reserved.